2020년 10월 25일 일요일

Introduction to Korean tea (한국차에 대한 소개 )

Introduction to Korean tea (한국차에 대한 소개 )
Introduction to Korean tea (한국차에 대한 소개 ).pptx


목차
1. History of Korean tea (한국차의 역사)
2. Function of Korean tea (한국차의 효능)
3. Producing Area of Korean tea (한국차의 산지)
4. How to Make Tea (차는 어떻게 만드나)
5. How to Brewing Tea (차는 어떻게 우리나)
6. Korean tea set (한국차의 도구)

본문
3. Producing Area of Korean tea (한국차의 산지)
Boseong Green tea Field (보성녹차밭)


It is the largest and oldest green tea field in Korea. (한국에서 제일 크고 오래된 녹차밭이다.)

The weather is warm and the conditions are suitable for growing tea. (날씨가 따뜻하고 차가 자라는 데 적당한 조건을 가지고 있다.)

In 369 AD Baekje era, green tea was famous as a special product, and Japanese period, Japanese came and developed green tea fields. (서기 369년 백제시대에 녹차는 유명한 특산품이었으며, 일제시기에는 일본인이 와서 녹차밭을 발전시키기도 했다.)

Mount Jiri (지리산)
It started with the Silla era when Monk Kim Ji-jang sowed seeds here. (신라시대에 승려 김지장이 이곳에서 씨앗을 뿌린 데서 시작됐다.)

The young tea leaves are parched and dried, and the process is carried out by old womens. (어린 찻잎을 덖고 말리는데, 이 과정은 주로 늙은 여성들이 맡는다.)

Praise of eastern tea written by Cho Ui, it says that "As the spiritual roots are entrusted to the sacred mountain, the fresh air and the bones like jade come from different seeds. As snow and bamboo has seeped through clouds, everyone is full and prosperous." (초의의 동다송에는 '신기한 뿌리를 신성한 산에 맡기니, 신선한 공기와 옥같은 몸은 다르다. 눈과 죽순이 구름을 뚫으매, 모두 호화롭고 번영한다.'라는 구절이 있다.)















하고 싶은 말
자료 참고하셔서 도움 되었으면 합니다.

키워드
한국차, 산지, 초의, 보성녹차밭, 구름, 구절

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